Preadolecența și adolecența sunt perioadele descoperirilor când învățăm despre relații, despre noi, despre corpul nostru și emoțiile noastre. De aceea este important ca în această perioadă adolescenții să fie îndrumați în a ,,conecta punctele’’ potrivit.
În această vară am pregătit pentru preadololescenți și adolescenți 4 săptămâni, fiecare săptămână având 2 ateliere pe o tematică anume, pe interes lor. Astfel că ne vom vedeam marția și joia, de la ora 17,00, timp de 2h pentru activități specifice temei alese.
Tematică:
Săptămâna 1 – 25 și 27 iunie, ora 17 – Eu Vs Ceilalți – Cine sunt Eu? Care este grupul/tribul meu?
Săptămâna 2 – 2 și 4 iulie, ora 17 – Misterele Minții
Săptămâna 3 – 9 și 11 iulie, ora 17 – Descoperiri despre Corp și Emoții
Săptămâna 4 – 16 și 18 iulie, ora 17 – Detectivi în Lumea Relațiilor
Preț:
1000 lei/abonament (cuprinde toate cele 8 ateliere timp de 4 săptămâni)
150 lei/ atelier
Durata: 2 h /atelier.
Inscrierea
Se face până la 18 iunie, prin plata în avans al atelierului sau atelierelor, în contul specificat de organizator. Rezervarea locului și înscrierea se face doar după ce a fost confirmată plata.
Participarea se poate face pentru minim 2 atelier (nu neapărat consecutive) sau toate atelierele.
Înscrierea se face la contact@catalinaserban.ro
Atelierele se susțin cu minim 4 participanți, maxim 8 participanți.
In cazul in care numărul de participanți nu este atins, atelierul nu se susține
Atelierele NU se recuperează!
Cine îi va însoți pe adolescenți în acest program?
Cătălina Șerban – ,,doamna cu jocuri’’ – , psiholog clinician și psihoterapeut, cu experiență pedagogică de 7 ani în lucrul cu tulburări de învățare și de peste 10 ani ca specialist în zona clinică și de lucru cu copiii și familiile. Fondatoare Clubului SMART și programelor de dezvoltare emoțională pentru copii și părinți.
Jocul, veselia, calmul și răbdarea sunt ingrediente de bază ce mă însoțesc în activitățile cu copiii și familiile. Consider că o abordare dinamică, holistică și relaxată ajută mult copilul în procesul de învățare, în dezvoltarea proceselor cognitive, dar și în dezvoltarea deprinderilor de viață. Mai multe despre mine poți citi aici: https://catalinaserban.ro/despre-mine/